tshirt printer
Onderwerp printer voor textiel One More Thing.
Registreer Ingelogd blijven LOGIN Wachtwoord vergeten? One More Thing Community Forum Pro Grafisch Fotografie printer voor textiel. EagerB0bNerd op 09 november 2009. Wie weet waar ik meer info kan vinden over printen op textiel? Met google vind ik vooral direct print voor t-shirts en dergelijke of apparaten van 4 meter breed waar je kamerbreed tapijt mee kan bedrukken. Ik zoek een medium formaat printer die met hoge kwaliteit fotos op stof aan de rol bijvoorbeeld kan afdrukken. Als de bekende canvasprints maar dan op eigen stof. Wat zijn de gebruikelijke merken/types?
Ontdek de fabrikant Digitale T-shirt Printer Te Koop van hoge kwaliteit voor Digitale T-shirt Printer Te Koop bij Alibaba.com.
US10 Million US50 Million 1424. Above US100 Million 442. 3d printer te koop. 3d printer ultimaker 2. 3d printer velleman k8200. 3d printer voor metaal. 3d printer voor voedsel. Download Available on the App Store Available on Android. Follow Us Facebook Twitter Youtube In. Alibaba.com Site International Español Português Deutsch Français Italiano P Türk Nederlands ting Vit Indonesian.
Printers sneller in de vuilbak dan een t-shirt.
Paradoxaal genoeg zijn het vooral de afdrukapparaten die weinig gebruikt worden die het eerst stuk gaan. Wanneer u immers slechts eens elke paar weken of minder een pagina print kunnen de printkoppen in uw printer of cartridge uitdrogen. Het zijn met name de inktresten die in de printkop zitten die bij een beperkt gebruik uitdrogen en de doorgang van verse inkt blokkeren. Vermits heel wat toestellen binnen de wettelijke garantietermijn de geest geven en de consument veelal een nieuw exemplaar krijgt in plaats van herstel kan het niet anders of de fabrikanten zijn zich bewust van het probleem. Test-Aankoop kon immers vaststellen dat verschillende printers die op de markt verkrijgbaar waren dezelfde gebreken vertonen.
The next big thing in T-shirt printing Epson. icon-nav. icon-nav. icon-nav. korrektur2. korrektur2. icon-nav. icon-nav. icon-nav. korrektur2. korrektur2. icon-nav-resources. icon-nav-export_vorlage. icon-nav-desktop-01. icon-nav-mediumworkgroup-01. icon-na
The next big thing. New SureColor SC-F2000 Direct-to-garment printer. Contact opnemen met Epson. Copyright 2017 Seiko Epson Corporation. Meld u aan met uw Epson-account. U bent nog niet aangemeld? Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.
textielprinter kopen Pals Print en Screen Nederland.
De digitale textielprinter van Brother is na de aankoop uit te breiden met witte printkoppen om het mogelijk te maken om ook op donkergekleurd textiel te printen of om de snelheid in de printer te verhogen. De Brother GT-3 series is volledig ontwikkeld door Brother zowel de hardware software als de inkten zijn allemaal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dit betekent dat ook de printkoppen uit eigen huis komen en dus niet van een externe prinktoppenleverancier zoals bij andere digitale textielprinter s. De eigen inkten beschikken ook over het welbekende OekoTex-certificaat. Brother staat daarmee voor een goed en betrouwbaar product en is met haar maximale resolutie van 1200dpi perfect toepasbaar in uw productie.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com.
T-shirt Printers.
Daarom is het belangrijk dat met witte inkt altijd voor een goed gesloten systeem wordt gekozen een opmerking schudden voor gebruik is hier natuurlijk onzin want als de inkt in de leiding zit kun je de printer niet gaan schudden. Dan het printen normaal voor enkel stuks T-Shirt printen is een printer uitgerust met een Epson kop voldoende men moet hier wel in acht nemen dat de snelheid hier erg afhankelijk is van het aantal nozzles in de kop. Er zijn verschillende mogelijkheden laat u goed informeren want wanneer u snelheid boven alles verkiest zijn er nogal wat mogelijkheden.
Te koop T-Shirt Printer YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. Te koop T-Shirt Printer. Subscribe Subscribed Unsubscribe 10 10. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com.

Contacteer ons

Op zoek naar tshirt printer?